Menu

Polední menu

DENNÍ MENU

18.2.2019 – 22.2.2019

PONDĚLÍ
Polévka: Bramboračka *1,7

a) „Spaghetti Amatriciana“ špagety s rajčaty, cibulkou, česnekem, slaninkou a feferony *1,3,7  95,-
b) Vepřové kostky na česneku a majoránce, rýže *1   95,-

ÚTERÝ
Polévka: Brokolicový krém *1,7

a) Pečené brambory s pečeným jelítkem a zelným salátkem  95,-
b) Kuře na paprice, domácí spätzle *1,3,7 95,-

STŘEDA
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi *1,3,7,9

 a) „Burger Pollo“ – trhané kuřecí maso, salát, rajče, okurek, grilovaná anglická slanina, BBQ, hranolky *1,3,7   95,-
b) Čočka na kyselo s uzeným masem a sázeným vejcem *1,7  95,-

ČTVRTEK
Polévka: Kulajda *1,3,7


a) Smažená křidélka ve sweet-chilli sauce, coleslaw salátek, hranolky  *3,7,9 95,-
b) „Mexican Burrito“ – trhaný čerstvý salát, kukuřice, cibule, červené fazole, kuřecí nudličky, bylinkový dressing *1,3,7  95,-

PÁTEK
Polévka: Fazolová *1,3,7,12

a) Smažená treska, bramborový salát *1,3,4,7  125,-
b) „Gordon Bleu“ kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem, bramborová kaše *1,3,7  95,-

MENU NA KAŽDÝ DEN:
c) Čerstvý trhaný salát, cherry rajčátka, na nudličky krájená šunka, sýr, vajíčko, jogurtový dressing *3,7 135,-

d) Grilovaná kotleta s kostí s grilovanými žampióny, sázené vejce, opékaný brambor
*3  165,-

*Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy